Badoo. In 2006, toen Hyves het dominante sociale netwerk

Profiel invullen

Meteen tijdens de registratie vraagt Badoo je om een aantal foto’s van jezelf bottom te voegen. Het was verstandig om direct ??n of meerdere van je beste foto’s toe te voegen. Je profielfoto is actually cruciaal: zorg ervoor dat dit de allerbeste foto van jezelf is. Deze kun je toevoegen uit fb, Instagram en andere kanalen, maar ook vanaf je computer system of mobile. Andere leden zien in eerste instantie alleen je profielfoto, locatie en leeftijd. Je kunt de eerste indruk maar ??n keer maken; enable it to be depend.

“Profielen fulfilled minstens zes foto’s zijn het populairst.” – Badoo

Regels voor foto’s

 • Foto’s mogen alleen van jou of van jou satisfied vrienden zijn. Voeg foto’s bottom waar je duidelijk herkenbaar op staat en je gezicht duidelijk op te zien is actually.
 • Foto’s zonder jou, came across kinderen, erotische of ongepaste foto’s zijn niet toegestaan.
 • Een profieltekst invullen is niet nodig, maar als je meer succes wilt dan vul je wel alles in op je profiel. Van je werk en opleiding tot je interesses, persoonlijke informatie en talen. Als je minder dan 60per cent van je profiel invult, kun je niet alle gegevens zien op de profielen van anderen. En dat zou zonde zijn, omdat het invullen van je kenmerken binnen ??n minuut try afgerond.

  Verificaties

  Hoe zou jij het vinden als je drie maanden came across je droommatch aan het chatten curved, om er vervolgens achter te komen dat het een catfish was actually? Als je zoals de meeste mensen bent, dan ben je diep teleurgesteld. Om elke vorm van catfishing te voorkomen heeft Badoo verschillende algoritmes aan het werk om het te bestrijden. Maar ook de leden zelf kunnen eraan meewerken doorway zichzelf te verifi?ren.

  Een profiel kan geverifieerd worden found een foto en nog ??n andere optie. Het eerste onderdeel van https://datingmentor.org/tr/loveroulette-inceleme/ de profielverificatie bestaat uit het verifi?ren van je uiterlijk. Badoo vraagt je een present na te bootsen die als voorbeeld wordt gegeven. Maak een foto came across specific dezelfde pose en post de afbeelding zodat Badoo kan verifi?ren dat jij het bent die op de foto’s van het profiel staat. Daarnaast try een tweede verificatie nodig van ??n van deze opties:

 • Telefoonnummer
 • Facebook
 • Bing
 • Twitter
 • Instagram
 • Badoo Superior
 • Fotoverificatie

  Om je profiel came across een foto te verifi?ren, volg je de volgende stappen:

 • Ga naar je profiel.
 • Tik op het foto-icoon onder ‘Verificaties’.
 • Tik op ‘Een foto maken’.
 • Geef de application toegang tot je camera.
 • Maak een foto came across hetzelfde handgebaar als het voorbeeld.
 • Tik op ‘Verzenden’ als de foto gemaakt is actually.
 • Tik op ‘Opnieuw maken’ als je het nog een keer wilt proberen.
 • Lukt het niet? Het is actually belangrijk dat je gezicht duidelijk zichtbaar try als je de foto neemt. Maak je geen zorgen over hoe je eruit ziet op de foto: de foto wordt niet gepubliceerd op je profiel of getoond aan anderen.

  Kennismakingsspel

  Het kennismakingsspel brengt mensen bij elkaar op foundation van eerste indrukken. Speel het kennismakingsspel van Badoo om aan te geven wie je wel en wie je niet leuk vind. In het spel zie je foto’s van andere leden waarna je kunt aangeven of je deze persoon wel of niet wilt ontmoeten. Tik op het ‘hartje’ om aan te geven dat je degene op de foto leuk vindt. Tik op het ‘kruis’ om doorway te gaan naar de volgende foto.

  Als de ander jou ook leuk vindt, ontvangen jullie beiden een bericht van wederzijdse interesse. Er is actually een match: jullie kunnen get in touch with came across elkaar opnemen. Als superior lid kun je immediate zien wie jou leuk vindt, als niet betalend lid are dat niet mogelijk.

  Uiteraard kun je de getoonde profielen afstemmen op je voorkeuren, zodat je alleen de personen ziet die aan je eisen voldoen. Je kunt alleen mannen tonen, alleen vrouwen of beiden. Daarnaast kun je found een slider een leeftijdsbereik invullen, bijvoorbeeld 18 t/m 37 jaar, en een afstand tot maximaal 161 kilometres.

  Crush versturen

  In het kennismakingsspel kun je degenen die je leuk vindt ook een Crush versturen. Dit betekent dat je andere gebruiker laat weten hoe leuk je diegene vindt. Een Crush sturen naar iemand houdt in dat ze je profiel direct kunnen bekijken. Houd er rekening mee dat het verzenden van een Crush niet ongedaan gemaakt kan worden: verzonden = verzonden.

  Fits en Berichten

  De fits zijn alle gebruikers perish je leuk vond in het kennismakingsspel en die jou ook leuk vonden. Bij een complement kun je de profielen rechtstreeks openen vanuit ‘Berichten’ om te starten satisfied chatten. Om ervoor te zorgen dat je je matches kunt onderscheiden van gebruikers satisfied wie je nog niet bent gematcht, wordt bij je suits een hart-icoontje getoond.

  Leden in de buurt

  Het klassieke contactsysteem van Badoo bestaat uit de profielenlijst, te vinden onder ‘Leden in de buurt’. In een raster satisfied foto’s kun je in dit deel van de app op zoek naar andere gebruikers van de app en websites. Je kunt op iedereen zoeken, online leden en op nieuwe gebruikers. En ook kun je in dit deel van de app filteren op factor van leeftijd, geslacht, locatie en afstand.

  De gekleurde bolletjes die naast de namen worden getoond, geven aan wat de online-status van de ander was. Is diegene web? Dan wordt een groene bolletje weergegeven. Een orangje bolletje betekent dat de gebruiker recentelijk on the web had been. Geen bolletjes betekent dat diegene onlangs niet actief is geweest. De bolletjes worden automatisch toegewezen, dit hoef je zelf niet in te stellen. Het is wel mogelijk om je online-status uit te schakelen in de privacy-instellingen.

  Voor wie is het?

  Het doel van Badoo try het ‘zo gemakkelijk mogelijk maken om mensen bij elkaar te brengen, zodat ze kunnen chatten, vrienden kunnen maken, uitgaan en plezier hebben. Dat was in ieder geval hoe de oprichter van Badoo het voor zich zag. In 2012 beschreef hij Badoo als een ‘nachtclub op je telefoon’. Het are niet echt een sociaal netwerk, maar het gaat ook net iets verder dan een reguliere datingapp. Daarom noemt Badoo zichzelf al jaren een netwerk voor ‘sociale ontdekking’.

  Badoo richt zich op een jonge, demografische doelgroep van over de hele wereld. Alleen volwassenen worden toegelaten. Jongvolwassenen in de leeftijd van 18 t/m 30 jaar vertegenwoordigen het grootste deel van de ledendatabase. Het aantal oudere gebruikers neemt af satisfied een hogere leeftijd. Badoo geeft zelf weinig informatie vrij over de exacte verdeling van leeftijden, maar in een meeting van zo’n tien jaar geleden lichtte marketingdirecteur Lloyd terms een tipje van de sluier op. De grootste leeftijdsgroep was die van 20 t/m 28 jaar oud en, verrassend genoeg, was actually 40,57% van de gebruikers ouder dan 30.

  Voor daten, vrienden maken, chatten en meer: Badoo are een plek waar iedereen die nieuwe mensen wil spreken terecht kan. Zo is actually het altijd geweest bij Badoo, en dat are nooit veranderd. Als onderdeel van je profiel kun je eenvoudig aangeven wat je doelen zijn, came across 5 keuzes om aan te geven wat je wil:

 • Chatten en nieuwe mensen ontmoeten
 • Daten
 • Daten came across een doel
 • Zien hoe het loopt
 • Een vaste relatie
 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *